+359 888 887 850

за manon skin care

Щастливи сме да ви представим MANON Skin Care – Козметика от ново поколение.

Професионалният екип на MANON Skin Care с много желание, внимание, усилена работа и дълги и детайлни проучвания, създаде уникални продукти за грижа за кожата.

Цел и задължение на екипа ни е да ви предложим възможно най-ефективната и безвредна козметика в борбата с вредните влияния, възрастта и стресът. Козметика, която ще защити и регенерира кожата ви.

Козметиката на MANON Skin Care e създадена в Европа от учени, лидери, с над 28 години опит в разработването на патентовани формули и производството на иновативни козметични продукти.
Научните работници, създали продуктите ни са работили и в Изследователски институт по криобиология и лиофилизация.
Лабораторията, в която са създадени продуктите на MANON Skin Care, е производител на козметикa със собствени технологии за производство на активни субстанции – колаген, еластин, ихтиокол (колаген от кожата на черноморска акула), билкови екстракти и др.

Мисията ни е да създаваме продукти без вредни съставки, с които кожата ви да бъде наистина здрава, сияйна и красива.

С много любов и грижа,

Ексклузивно за България, MANON Skin Care TM

Началото…

Като нормални жени, ние от MANON Skin Care бяхме изправени пред безмилостната битка с годините и остаряването на кожата и решихме да създадем продукти, които да помагат както на нас, така и на други жени по света да изглеждат и да се чувстват добре, да се усмихват, да имат самочувствие на красиви и млади жени и да се радват на живота. След много труд и проучвани сме щастливи, че MANON Skin Care вече е на българския пазар.

 

Мисията ни

Мисията ни е да създаваме продукти без вредни съставки, с които кожата ви да бъде наистина здрава, сияйна и красива. Ние вярваме, че всеки от вас заслужава да се чувства и изглежда добре, затова сме щастливи, че нашите високоефективни и иновативни продукти ще допринесат за това. MANON Skin Care ще ви осигури най-доброто в козметичните иновации, за да бъдете красиви и щастливи.

Визия и Цели

Визията и целта ни са да превърнем козметичните продукти на MANON Skin Care в неразделна част от ежедневието ви и така да допринесем да имате повече увереност и самочувствие, че изглеждате добре и без грим, защото имате здрава и сияйна кожа. Искаме всяка една от вас да се чувства красива и да се усмихва на живота.

Contact

info@manon.com

(359) 888 88 78 50

MANON Skin Care

2020 -2022 © Manon Skin 

НАЧАЛО
ПРОДУКТИ
Е-МАГАЗИН
КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ
ЗА ПАРТНЬОРИ

За Нас

Доставка

Блог

Контакти

лога на виза ммастър кард еконт и спиди