+359 888 887 850

Сътрудничество

с MANON

Кой може да стане дистрибутор на MANON Skin Care?

Всеки, който има желание за допълнителен доход без инвестиция. Ако имате бизнес, свързан с грижата за кожата – козметично студио, магазин предлагащ козметични продукти, дерматологичен център или друг вид бизнес със същата насоченост, с удоволствие ще станем Ваш партньор.

Как мога да стана дистрибутор?

Свържете с нас на имейл: info@manon.com и ни изпратете кратка информация за Вас и/или Вашия бизнес. След това ние ще се свържем с Вас.

Имате друг вид идеи за партньорство с нас?

Не се колебайте да ни ги представите! Отворени сме за обсъждане на всякакъв вид партньорства.

Защо да стана дистрибутор?

Брандът MANON Skin предлага луксозна и висококачествена козметика с богат състав, включващ, както патентовани съставки с доказано действие, така и екстракти от растителен и морски произход. Вярваме, че всеки докоснал се до нашите продукти ще се обеди в тяхното качество и техните свойства.

Подарете на Вас и Вашите клиенти продукти, в чиито формули науката и природата се преплитат в едно. Продукти, в които всяка съставка е внимателно подбрана за по-здрава, гладка и красива кожа.

Пишете ни

*Задължително за отбелязване

10 + 10 =

"Нощния ви крем перфектно пасва на моята суха и чувствителна кожа!! Само десетина дни го ползвам,а вече има осезаем и видим ефект, което адски ме радва..Чуден продукт, кожата е тонизирана, сияе, контура е стегнат и прибран. Искам да пробвам и дневния, сега го поръчах ❤️ Пожелавам ви безброй доволни клиентки и още такива страхотни продукти!!"

Raya Ivanova

"Вече се сдобих и с двата крема на Manon. Бърз ефект, с невероятно лека и ефирна консистенция и аромат. Истинско удоволствие е да ги ползваш - и дневния и нощния крем! Силно  препоръчвам. Прекрасни продукти!"

Д-р Силвия Паскалева

Уникални продукти! Супер качество! Много съм доволна от кремовете на Manon, кожата ми е видимо по-гладка и хидратирана. Препоръчах на всичките ми приятелки, препоръчвам и на всеки, който чете това и все още не си е купил крем на Manon. Надскочихте очакванията ми!

Мила Ковачева

Прекрасни продукти! Лека и ефирна консистенция, хидратират чудесно. Кожата ми е свежа и сияйна. Силно препоръчвам!

Даниела Тодорова

“Кремът с водораслите е страхотен! Наистина има поразяващо действие и хидратира и омекотява кожата. Силно препоръчвам продуктите на MANON.“

Криси Илиева

Contact

info@manon.com

(359) 888 88 78 50

MANON Skin Care

2020 -2022 © Manon Skin 

НАЧАЛО
ПРОДУКТИ
Е-МАГАЗИН
КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ
ЗА ПАРТНЬОРИ

За Нас

Доставка

Блог

Контакти

лога на виза ммастър кард еконт и спиди