+359 888 887 850

ДОСТАВКА

Обща Информация

Всички поръчки, направени на официалния сайт на Manon Skin Care (Manonskin.com), се обработват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от клиента. В момента щом поръчката Ви бъде обработена от наш сътрудник ще получите имейл с информация за проследяването й. Доставки до офиси и адреси в България се изпълняват от куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy. Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Доставката над 60 лв е БЕЗПЛАТНА в рамките на България.

Информация за проследяване

В момента щом поръчката Ви бъде предадена на куриер, ще получите информация за проследяването й на Вашия имейл. Моля, имайте предвид че при някои куриери, активацията на линкът за проследяване може да се забави до 48 часа.

 

Проблеми с поръчка

При изпращане на поръчка през официалния сайт на Manon Skin Care (Manonskin.com), моля внимателно преглеждайте всички данни, нужни за успешна доставка – вашите пълни имена, данни за контакт и адрес за доставка. В момента щом пратката ви бъде предадена на куриерската компания, ние нямаме възможността да я пренасочим към друг адрес. Ако срещнете каквито и да е проблеми с вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната форма на официалния ни сайт.

Contact

info@manon.com

(359) 888 88 78 50

MANON Skin Care

2020 -2022 © Manon Skin 

НАЧАЛО
ПРОДУКТИ
Е-МАГАЗИН
КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ
ЗА ПАРТНЬОРИ

За Нас

Доставка

Блог

Контакти

лога на виза ммастър кард еконт и спиди